Post by quewritcatenna on Feb 7, 2022 3:22:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zooba: Zoo Battle Royale Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zooba: Zoo Battle Royale Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja generatoriaus monetas ▞▞▞
▞▞▞ Zooba: Zoo Battle Royale Game 2022 version ▞▞▞
Parsisiųsti Zooba: Zoo Battle Royale Game (com.wildlife.games.battle.royale.free.zooba) APK 3.12.0 iki Wildlife Studios Kūrėjas nemokamai ( Android).
Šitas game man neibomus ir šitą game noob
Geras žaidimas, bet net kai esu arti „Wi-Fi“ jis vis tiek vėluoja, o kelių žaidėjų režimai taip pat labai vėluoja, pavyzdžiui, visi žaidė su „Wi-Fi“ lyderiais ir bet kuo.
Tikrai geras žaidimas, bet šiek tiek atsilikimas, bet apskritai tikrai geras žaidimas 😉
Brawl stars kopija
Naujasis veikėjas yra nuostabus, kai matau, kaip rainelė yra šokiruota 👍😎, bet prašau pašalinti pipirinį naują veidą ir Molly, Nix buvo geresni. Dabar esu senas zooba žaidėjas, žaidžiau šį žaidimą nuo 2019 m., dabar esu 11 lygoje, tai geriausias žaidimas mano gyvenime
kodėl visada sakoma klaida, kad šis žaidimas nėra įdomus, o žaidėjų lygiai yra aukštesni, aš negaliu to įveikti, prašau, padarykite šį žaidimą geresniu;(
Tai gera programa, bet tik charecter'e sunku įveikti 9-ąją lygą, nėra šansų patekti į chaterį.
Įsivaizduokite, kad įeinate į žaidimą, praleisdami gal dešimt minučių, kad gautumėte atlygį, patobulintumėte kai kuriuos personažus ar atidarytumėte iždo dėžutes. Ir pabaigoje jūs išeisite iš žaidimo. Grįžę į žaidimą pamatysite, kad nieko iš to, ką darėte anksčiau, neįvyko. Kokia svajonė 😂! Bet kokiu atveju patobulinkite savo serverius.
Blogas žaidimas 📟COPY📟 BrawlStars
Zooba: Zoo Battle Royale Game অ্যাকশন uusk
Judantis statinės grotuvas, Autofire: Nahh, tai statinė.
Man patinka šis žaidimas!!! Mėgstu Helovino atnaujinimą, bet jūs turite subalansuoti lygius su 6 lygiu ir 12 lygiu yra beprasmiška, ypač solo mūšiuose. Subalansuokite lygius! Kiekviena apžvalga turi tą pačią problemą. Praėjo beveik metai ir vis dar nebandoma subalansuoti lygius. Turi būti puiku būti 12 lygyje su 7 lygiu su 75% daugiau sveikatos ir daug daugiau žalos. Padariau šią apžvalgą maždaug prieš 2 metus, deja, jokio atsakymo ar žaidimo pakeitimų šiuo atžvilgiu. Taip pat vis dar tas pats senas žemėlapis.
Jie sukelia painiavą, ką iš tikrųjų galite reikalauti. Pavyzdžiui, rodomas atlygis. Nemokami žaidėjai negauna apdovanojimų, tik aukščiausios kokybės leidimas. Neturiu aukščiausios kokybės leidimo ir niekada neturėsiu dėl tokių kvailų melagingų pranešimų
Tai geras žaidimas, bet tai tik per daug pastangų ir prakaito, o tikimybė laimėti yra siaubinga
Pakeisiu savo įvertinimą, kai bus išspręstos šios problemos, nes žmonėms žaisti yra taip svarbu, kad galėtumėte manyti, kad jie išspręs mūsų skundus. 1. Degtukų gaminimas. 2. Naujos žemėlapio/žemėlapio temos Tai paprastas prašymas Nagi Zooba, tu geriau nei tai. Sumažino mano žvaigždučių apžvalgą, nes kūrėjams tiesiog nerūpi, kas/kiek žaidžia žaidimą. Atsilikimas yra JUOKINGAS, o kūrėjai atėmė iš bronzinių skrynių gautų monetų kiekį. Atnaujinti neįmanoma
Gunship Battle Total Warfare Strategi jek
Aš rekomenduočiau, jei norite naujų personažų, pavyzdžiui, aukščiausios lygos tipų, turėsite sumokėti pinigus, nes tikimybė gauti naują personažą yra maža, pavyzdžiui, 1 procentas, kai turite 14 simbolių, nes aš neturiu tiek daug bet aš apie tai girdėjau. Taip, jei jums blogai, gali būti delsa, BET nesijaudinkite paspauskite nustatymus ir PRESS 60 kadrų per sekundę ir žemus parametrus, kad vėlavimas sumažėtų
Ištaisykite klaidas ir sunku pereiti į kitą lygį, taip pat leiskite mums gauti gyvatę jos nenusipirkę
Zooba: Zoo Battle Royale Game アクション fvtg
Kažkoks žaidimas, bet man labai sunku treniruotis arenoje, kad galėtumėte sukurti naują žaidimo režimą treniruotėms
Nubuodu nes nėra komandų!!!!!!!😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Zmones kurie galvoja kad sitas game yra sudas 🤡🤡🤡🤡
Šis žaidimas yra labai gražus, tačiau papildomos išlaidos yra labai didelės, todėl veikėjai taip pat greitai nebus atrakinami be papildymo. Man nepatinka šis žaidimas
Žaidime pridedate katę, tegul ji pavadina b e Carter, jos gebėjimas miauks labai garsiai ir gali sustingti 5 sekundes, padarykite tai ir atnaujinkite
Patinka.🤗🤗🤗
Šis žaidimas yra geriausias, bet skiriu 5 žvaigždutes, nes labai sunku gauti veikėją, jei atidarysiu 10 auksinių dėžių, gaunu tik vieną veikėją
Įdomus žaidimas, bet ką nors nusipirkti kainuoja nemažus pinigus. Dėžės, deimantai, monetos ir tt yra juokingos. Perku daiktus iš kitų žaidimų, bet šiame žaidime jaučiuosi labai nenoriai, nes manau, kad daiktai nėra verti to, už ką moku. Verčiau išleisti tuos £79 ir tt naujiems drabužiams, maistui ir kitiems dalykams. Atlygis per mažas/mažas, nedžiugina, kad baigei misiją. Taigi už tai atsiimu 5 žvaigždučių įvertinimą. Skiriu 1 už pramogą ir 1 už žaidimo kokybę.
Ne užkrauna žaidimo nors internetos puikus. Žaidimas šudinas.
puikus žaidimas, tačiau kūrėjai turi įdėti šią žaidimo mikrofono sistemą, kad galėtų kalbėtis su komandos nariais
Kaku fix žaidimo gabalas prisijungimas prie interneto
Žaidimas yra geras, bet yra labai mažiau galimybių laimėti SOLO, todėl žaidžiu didelėse komandose, kad laimėčiau
Zooba: Zoo Battle Royale Game Ação ioxn
Tai gerai, man patinka animacija, gydomieji ginklai, veikėjai!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hn, pirmiausia noriu pasakyti, kad žaidimas yra nuostabus, be jokios abejonės, tai įdomus ir įtraukiantis žaidimas... Man patinka žaidimas, kaip gražiai sukurti žemėlapiai, taip pat ir grafika... Bet palaukite – šis žaidimas yra baisus!! Jūsų žaidime yra tiek daug ryšio problemų... Tiesiog bjauru!! Turiu 100 Mb/s atsisiuntimo ir 40 Mb/s įkėlimo greitį..... Vis dėlto vienu metu ateina tik vienas pranešimas: "Ryšio klaida, perjunkite telefoną ir eik po velnių" Patobulinkite tinklo ryšį!
Tai buvo vienas iš mano mėgstamiausių žaidimų, bet dabar tai yra labiausiai erzinantis žaidimas kiekvieną kartą, kai bandau žaisti, jis užšąla ir išmuša mane viduryje mūšio ir vis sako, kad prisijungiu prie serverio, bandykite dar kartą!! Tai tuo nesibaigia, dabar yra dar vienas naujinimas, geras, nors tai buvo prieš kelias dienas, o šiandien sako, kad turiu atnaujinti žaidimą, tai yra gerai, bet kai ateinu į „Play“ parduotuvę atnaujinti, nematau jokios parinkties atnaujinkite tiesiog pašalinkite / paleiskite, erzina!! Pls pataisykite tai nenoriu pašalinti
Šis žaidimas yra toks įdomus, kad man patinka viskas, bet kartais zooba yra nesąžininga. Pavyzdžiui, kartais aš prieš 11 ir aukštesnį lygį, o esu 7 lygio, sunku juos nužudyti
Kaip su jumis susisiekti?
Viskas gerai, pridėkite dar kelis žemėlapius 🙏
„Zooba“ nemokamai visiems zoologijos sodo kovos „Battle ...
Zooba: Zoo Battle Royale Game Actie gnl
Žaidimas yra gražus, bet piršlybos yra rimta šiukšlė. Galite žaisti kiek įmanoma švariau, bet sutikę tą žmogų, kuris turi 5 lygius virš jūsų ir 3 arba maksimalius daiktų lizdus, esate miręs.
Labai įdomus žaidimas. Ačiū kūrėjams.
Tai labai geras žaidimas , prašau įdėti naują personažą , bet labai sunku gauti gyvūną , ir visada buvo labai įprastas beviltiškas gyvūnas , pavyzdžiui , pipiras lanry sheely niekada negavo duke Finn fizzy ir tt tiesiog laiko švaistymas bandau 6 kartus ištrinti ir 6 kartus atsisiųsti labai riešą iam 7 lygio nix ir kova su 15 gyvūnų ir gauta tik beviltiška gyvūnų mėlynė.
Man labai patinka šis zaidimas nes ten galima sauditis ir zaisti su draugais online yra visokie box kartais is ju gali gauti gyvuna o kartais ne tai tiek mano zaidimo aprasymas
Geras žaidimas
Labai geras žaidimas bet man geriauses žaidimas ROBLOX ir BRAWL STARS
Rungtynių sudarymo sistema nėra teisinga. Kas moka daugiau minos už personažus, tas turi stipresnį ir laimi karališkąjį mūšį.👎
Šis žaidimas taip vėluoja muštynių žvaigždėse, nėra atsilikimo, šis žaidimas čiulpia ewwwww
Priežastis, dėl kurios visada sulauksite blogų atsiliepimų; nes tu supriešini silpnus žaidėjus su stipresniais. Tai žmonių laiko švaistymas. Niekas nemėgsta pralaimėti. Padarykite vietą silpniems žaidėjams su silpnais personažais, kad jie galėtų treniruotis bent iki 3 lvl.
Tai geras žaidimas, bet vėluoja, nors turiu gerą interneto ryšį