Post by quewritcatenna on Feb 7, 2022 3:06:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Formula Car Racing: Car Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Formula Car Racing: Car Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד גבישי תקלות ▞▞▞
▞▞▞ Formula Car Racing: Car Games 2022 version ▞▞▞
משחק טוב לחוויית מירוצים אמיתית
אני אוהב את המשחק הזה כל כך מדהים אבל הקפה אחת בעייתית היא מאוד משעממת
משחק סופר אבל רמה 15 קשה יותר
זה נראה כמו מירוץ מכוניות פורמולה אמיתי וזה משחק כל כך משעשע
המשחק הטוב ביותר למירוץ ולמשחק יש אפשרויות בשפה ההינדית אז תודה 😊 משחק נחמד מאוד, אבל כמה בעיות (שליטה, קניית כסף, כסף קשה וכו')
Formula Car Racing: Car Games Strategy wqdv
אנא הוסף סשן מוקדמות ושידור חוזר לאחר המירוץ
גרפיקה נחמדה מדי.
סימולטור מירוצי מכוניות של פורמולה מהירות גבוהה הוא הזדמנות יוצאת דופן לבידור טוב. זה משחק מאוד מעניין ומרגש עם חווית נהיגה מושלמת. הרבה אנשים משחקים במשחק הזה ומשחקים עם דירוג 5 כוכבים עבור המשחק הזה.
מירוץ מכוניות פורמולה הוא המשחק הכי נחמד ונתמך אי פעם. זה עובד נהדר ונראה נחמד. אני משחק בו כל יום. אל תשנה כלום. כל הכבוד.
זה משחק טוב שהוא נראה כמו מרוצי מכוניות פורמולה אמיתיים
זה משחק מאוד מאוד נחמד אבל יש יותר מדי פרסומות (ערוך לפני כן אני שונא את המשחק הזה NOX LOL)
המשחק משעשע אבל המהירות המרבית והטיפול לא עולים ככל שאנו קונים את המכונית הגבוהה יותר, המהירות לא עולה מ-220. בבקשה תפתרו את הבעיה הזו....
וואו איזה משחק מרוצי מכוניות מהנה. אני משחק בו כל כמה שעות ועדיין מתרגש. זה מאוד קל לשחק ונוח.
בקרות ההיגוי לא פועלות ברוב הפעמים. אתם צריכים לעבוד ולתקן את התקלות. זה פתטי ומאוד מעצבן.
אני שונא את המשחק הזה כי לוקח לו שעות להורדה
משחק מירוץ מכוניות הנוסחה הזה הוא אחד המשחקים האהובים עלי ביותר. אני מנגן בו לעתים קרובות למטרות בידור. תודה.
Formula Car Racing: Car Games Стратегии ebr
זה יהיה משחק המירוצים המושלם אם לא היו שם מודעות
משחקי רכב היא הסביבה הזוהרת של משחק מצוין. משחק מירוץ מכוניות הנוסחה הממכר הטוב ביותר באיכות גבוהה.
משחק המכוניות הזה הוא הטוב ביותר
הימים האחרונים, המשחק פשוט תקוע, גם ללא מירוצים לאחר השלמת 100
זה כל כך מדהים לשחק שאני אוהב את זה🤗💖
גרפיקה ועיצוב נחמדים והכל, אבל הרבה באגים! ה-AI נוהג כאילו הם שיכורים; ישר לתוך קירות, קופצים אחד מהשני ומשגרים מעל מעקה השמירה, וזה רק עוזב את רשת ההתחלה. אבל למרות זאת, אי אפשר לנצח, כי רוב המסלולים לא רושמים הקפה. תצטרך לעשות שתי הקפות עבור כל אחת שהמחשב עושה. הו! והמראה אחורנית; זה לא נועד להעיף שמאלה/ימינה. אני מניח שבדיוק הקצת את צוות הפיתוח להפעיל את המודעות
היי לכל הבנות שמתעסקות במשחקי מירוצים אל תורידו את המשחק הזה כי זה נראה כאילו הוא חושב שרק גברים/בנים יכולים להתחרות. האוטרים שאנחנו יכולים לבחור מהם הם רק גברים, שאני לא הכי מרוצה מהם.
לא אהבתי שהמצלמה משתנה ולא מסתובבת יפה
שולט גרוע מאוד
שליטה במשחקים נחמדים גם מעולים הפרסומת היא כיבוי גדול 29 שניות לפרסומת שוב ושוב.. זה נהיה מעצבן לאחר זמן מה
משחק מדהים. אני משתלט וזוכה בכל הרמות בשלמות
マスター for Minecraft PE エンタメ vkhj
מירוץ מכוניות פורמולה הוא המשחק הטוב ביותר והדינמי מאוד, מאוד מדהים, מאוד תדמיתי וחולם....
אני אוהב את המשחק הזה כי הוא כל כך כיף ומציאותי
אספתי הרבה כסף כדי לקנות את המכונית המהירה ביותר והדבר הבא שאני יודע שכל הכסף שלי נעלם. עכשיו חולה צריך להתחיל מחדש כדי לאסוף את כל הכסף שוב. והמשחק קל מדי. תעשה את זה קצת יותר קשה.
הגרפיקה הראשונה של משחקי העל בעולם היא מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד סופר והמכוניות מאוד מאוד מאוד מסוגננות ומגניבות היום רק אני מוריד את זה וקניתי מכונית של 1,20,000 רופי ויש רק אפשרות של 5 כוכבים אבל אני נותן 90,000 מיליון מיליארד כוכבים למשחק הזה ואם אתה מוריד פעם אחת את המשחק הזה, אתה אף פעם לא מוחק את המשחק הזה, תוריד אותו מהר וזו מומחיות נוספת היא המשחק הזה לא מקוון והוא לא נתן שום פרסומות 🏎️🏎️
Formula Car Racing: Car Games אסטרטגיה vxjo
אפילו לא יכולתי להסתובב כמו שצריך. לחצתי על כפתור הפניה והוא לא הסתובב. ואז כשזה סוף סוף קרה ניסיתי לעבור פינה. אל תתקין. לא שווה את זה.